20 Ekim 2015 Salı

TTNET Roket (24 Saate Mahsus 100Mbps Hızda Sınırsız)

Merhaba Arkadaşlar!

Çoğumuzun İnterneti TTNET ve Bu Konuda Bahsedeceğim Şeyi Bilen Arkadaşlar Vardır. Ben De Bilmeyen Arkadaşları Bilgilendirmek İçin Bu Konuyu Hazırlamaya Karar Verdim.


TTNET Roket Nedir?

TTNET Roket, TTNET in TTNET Kullanıcılarına Ayda Sadece 1 Defa Kullanabilecekleri Bir Ücretsiz Kampanyadır. Kullanıcının İnterneti 24 Saate Mahsus 100Mbps Hızda Sınırsız Olacaktır.




Kampanyanın Koşulları:

>TTNET ROKET servisinden uygun altyapı koşullarına sahip bireysel ve kurumsal Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir.

>Ücretsizdir.

>Takvim ayı içerisinde sadece 1 defa olmak üzere 24 saat boyunca kullanılabilir.

>Kullanım süresi 24 saattir. (Örn: 18:00 de TTNET ROKET‘ten yararlanmaya başlayan bir müşterinin ertesi gün 17:59 itibari ile servisi sonlanacaktır.)

>Adil kullanım noktasına takılmadan 100 Mbps’ye kadar fiber hızlarına ulaşılabilecektir.

>TTNET ROKET kullanım süresi olan 24 saatin sonunda müşteri faydalandığı paket ya da kampanya şartlarına geri dönecektir.

>TTNET ROKET kullanım süresi içerisinde müşterilerimizin yapacakları internet kullanımları müşterilerimize ücretlendirilmeye devam edecektir.

>TTNET ROKET servisinden tam performans almak için kablolu bağlantı denenmelidir.

>İnternet hızı (download - upload) sonuçları bazı nedenlere göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenler, sunucunun, ev - işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router’ların performansı ve sayısı; ev-işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. Ayrıca erişmekte olunan server’ların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir.

>TTNET ROKET kullanımı süresi içerisinde müşterilerimiz, paket değişikliği; kampanya katılımı; hat dondurma işlemlerini, TTNET ROKET kullanımlarını sonlandırmaları durumunda yapabileceklerdir.


Nasıl Kullanırım?

TTNET ROKET servisine Online İşlem Merkezinden, 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezini arayarak ya da "ROKET" yazıp boşluk bıraktıktan sonra "ADSL NO" yazıp 6606’ya SMS göndererek ile başvurabilirsiniz. (Örnek: "ROKET 1234567890")
(6606’ya gönderilen kısa mesajlar, kullandığınız GSM operatörünün tarifenize göre belirlediği 1 kısa mesaj bedeliyle operatörünüz tarafında ücretlendirilir.)


Ben Sizlere Online İşlem Merkezinden TTNET Roketi Etkinleştirmeyi Resimli Olarak Anlatacağım.


1-Öncelikle https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/ Sitesine Girerek Üye Girişini Sağlıyoruz.

2- Giriş Yaptıktan Sonra Sayfanın Sol Kımından Şu Şu Yolu İleyiniz: Kullanıcı İşlemleri > TTNET Roket



3-Son Olarak Da " TTNET Roket Servisini Başlat " ı İşaretleyip " Onay " Butonuna Basıyoruz.


Onayladıktan Sonra Artık İnternetiniz Daha Hızlı ve Sınırsız Olacaktır. Şunu Unutmayın Ki Bu Kampanya Sadece 24 Saate (1 Gün ) Mahsustur.


Ben Bu Ay Ki Hakkımı Dün Kullandım:



KOLAY GELSİN.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder